Rosor, ett kapitel...

...för sig. Igår började jag klippa alla mina många rosor. Det är ett stickit arbete men det ger ett vackert resultat senare i sommar. Tyvärr har vintern gått hårt åt dem trots att det inte har varit så kallt kanske var det allt regn som föll som de inte gillade. De är ju kinkiga damer, rosor!

image26
foto:liviro

Silverglädje

Att göra ett smycke från en platt, blank silverplåt är roligt och utmanade. Det är mycket slipande, filande och putsande innan smycket går att bära mot huden. De smycken jag har gjort använder jag ofta och gärna:)

silver2foto:liviro

Åka tåg

Idag har jag varit i Göteborg och vinkat av min dotter som skulle ut och resa. När jag reste med tåget hem igen satt jag bredvid en mamma som hade en liten tös som var kanske 3 år. Det var som igår när jag tänkte på när jag satt på tåget med en liten tös på 3 år nu är hon 15 år och åker utan mamma. Att det bara kan gå så fort och det är ju livet som rusar likt tåget. Lite tankar i ett nästan sommarvarmt Göteborg.

image26

Foto:min dotter


Nytt jobb......

Tänk att man kan bli så trött i huvudet av att börja ett nytt jobb. Det är ju "bara" ett nytt datasystem, nya rutiner, nya tel.nr, nya människor, ny bil att köra, nya vägar att hitta på, nya ställen att leta saker på, nytt lunchställe osv.  Tänk att sådana små saker som var helt naturliga på gamla jobbet kan göra en så trött i hjärnkontoret på det nya jobbet.

image24
Foto:liviro

Gabriellas trädgård

En helt underbar bok lånade jag på bibblan häromveckan. Den heter "Gabriellas trädgård" och är en trädgårdsbok att läsa som en roman, man kan bara inte sluta. 

image24 Foto: Bokus